Bahçe Çit Teli

Bahçe Çit Teli

Bahçe Çit Teli
Bahçe çit teli kullanım alanı fazlaca geniş olan bir üründür. Genel anlamda açık olan bölgelere, güvenlik sağlamak ve sınırları belirlemek için kullanılan fonksiyonel bir üründür diyebiliriz.

Teknoloji zaman içinde gelişmektedir. Bu gelişme tel sistemlerinde de kendini göstermektedir. Çok daha dayanıklı, uzun ömürlü olan teller, teknolojik ekipmanlar yardımıyla her an üretilmektedir. Ürün yapımında kullanılan materyaller veya ürünün tasarlanma aşaması üründeki farkları belirleyen unsurlardandır.

Yaptırma aşamasında dilerseniz kare şeklinde, isterseniz daha oval bir şekilde, isterseniz de dikdörtgen şeklinde yapmış oldurabilirsiniz. Tellerin aralıkları da isterseniz daha geniş isterseniz daha sık olabilir. Kullanım amacınıza bakılırsa aralıkları da kendiniz belirleyebilirsiniz.

Bahçe Tellerinin Özellikleri nedir?
Bahçe teli yaptırmak isteyen müşterilerimiz, araştırma esnasında ve online alışveriş sitemiz yardımıyla, tellerin ne şeklinde özelliklerinin bulunduğunu görebileceklerdir. Biz de sizlere bu özelliklerden anlatmak isteriz.

Midealnüzü koruma altına alır,
Midealnüzü sınırlandırma işlevi görür,
Midealnüze güvenlik sağlar,
Bahçenize ambiyans sağlar,
Ve daha pek çok özelliği sizlerle buluşturmaktadır. Bahçe çit teli yapmış oldurmak isteyenler pek çok çeşitle karşılaşacaktır. Oldukca varlıklı bir içeriğe haiz oldukları için, karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Özel olarak üretilen panel çitler,
Spor sahalarına kullanılan teller,
Örgü teller,
Dikenli teller,
Jiletli teller,
Helezonlu bahçe telleri,
Sınırlarda kullanılan çitler,
Puntalı olan bahçe telleri,
Kafes bahçe telleri,
Elektrikli teller,
Galvanizli bahçe telleri
Ve daha pek çok çeşitle karşılaşmanız mümkündür. Karar verme aşamasında Çitmerkezi olarak sizlere her konuda destek sunmuş olacağımızdan kararlı olabilirsiniz. Bir çok seçenek olduğu için hangisini yapmış olduracağınızı, kullanım amacınıza göre belirleyebilirsiniz.

Bahçenize yada herhangi özel bir mülkünüze sınır belirlemek için açık oturum çitleri kullanabilirsiniz. Her türlü zemine uygulanmaları da mümkündür. Dekoratif bir görüntü sağlarken bununla beraber güvenliğimizi de sağlasın derseniz, yapay çimle kaplı çitler, sizin için en uygun bahçe teli modeli olacaktır.

Fazlaca uzak bir yerdeki arazinizin güvenliğini sağlamak ve oraya asla kimsenin girmesini istemiyorsanız, en yüksek güvenliğe sahip tellerden önde gelen jiletli telleri kullanabilirsiniz. Herhangi biri, arazinizin etrafında jiletli tel çevrili bulunduğunu biliyorsa, arazinizden her an uzak duracaktır. Jiletli teller ferdin vücuduna dolanan ve ciddi zararlar verebilen tellerdir. Başka birinin yardımı olmadan tele takılan kişinin kurtulması ne yazık ki oldukça zor olsa gerek.

Bahçe Telleri Her Renkte Olabilir Mi?
Bahçe çit teli yapmış oldurmak isteyen müşterilerimizin sordukları sorulardan biri de tellerin istedikleri renk olup olmayacağıdır. Tellerde renk çok önemli olan unsurlardan biridir. Genel olarak ham bir renkte üretimleri yapılır sadece dilediğiniz renkte boyanmasını isteyebilirsiniz.

Tellerin daha canlı renklerde olması, uzak mesafeden de görülmesini sağlayacaktır. Sınır belirlemek fakatçlı da kullanıldığı için, keskin sınırlar oluşacak ve daha güzel duyu bir görünüm sağlanacaktır. Genel olarak teller alüminyum, metal veya yeşil renklerde istenmektedir.

Bahçe Tellerinin Fiyatları
Tel yapmış oldurmak isteyen müşterilerimize belirtmeliyiz ki, somut bir fiyat vermemiz tam anlamıyla mümkün değildir. Fiyatları belirleyen pek çok unsur vardır. Sizlere bu unsurların neler olduğundan anlatmak istiyoruz.

Tellerin kalitesi, uzunlukları veya kalınlıkları, fiyat üzerinde etkili olan etkenlerdir. Çok büyük bir arazinize tel yaptırmak istiyorsanız ölçüler de fazla olacağı için, fiyata da yansıması söz konusu olacaktır. Çok daha dayanıklı olması için kalın teller yaptırmak istediğinizde, fiyat da fark edecektir.

Bahçenize extra güvenlik sağlamak için açık oturum çit yerine elektrikli tel kullandığınız süre da bu konum fiyata yansıyacaktır. Online alışveriş sitemizi her an takip ederseniz, çeşitli kampanyalar yapmaktayız. Hem de toplu şekilde alımlarda da kimi zaman indirimler olabilmektedir.Oldukça büyük bir arazinin telle çevrilmesinden bahsediyorsak, toplu bir alım yapmak, sizin için çok daha avantajlı olacaktır. Böylece hem kaliteli bir tel elde ederken bununla beraber bunu oldukça uygun fiyatlar ödeyerek yapmış olacaks