Bahçe Teli

Bahçe Teli

Bahçe teli nedir? Nerelerde kullanılır? Model seçerken dikkat etmeniz gerekenler nedir? Gibi her türlü sorunuzun cevabını vermek istiyoruz.

Bahçelerinizi daha dekoratif bir görünüm kazandırmak, dışarıya karşı mahremiyet sağlamak, sınır belirlemek için meydana getirilen tel sistemlerine denmektedir. Çitmerkezi firması olarak yıllardır bu işi yapmaktayız. Online alışveriş sitemize girerek hakkımızda meydana getirilen yorumları da okuyabilirsiniz.

Değişen dünya ve gelişen teknoloji ile birlikte tel sistemlerinin modellerinden de her an değişiklik olmaktadır. Yapmış oldurmaya karar verdiğiniz zaman, rağmenıza çok fazla model çıkacaktır. çünkü kullanım amacınıza en uygun model hangisi ise, onu yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

Bahçe Teli Modelleri ve Sağladığı Avantajlar nelerdir?
Çit tellerinin pek çok modeli vardır. Hemen sizlere bu modellerin neler olduğundan bahsetmek istiyoruz. Spor sahası yapmış oldurmak istediğinizi düşünelim. Spor sahalarında tel çit modellerinden kafes olan modeli kullanabilirsiniz.

Seçim yapabileceğiniz bir öteki model çim çitlerdir. Çim çit denildiği zaman akla naturel ve güzel duyu bir görünüm gelmektedir. Bahçenizde kendinize doğayla iç içe olan güzel bir ortam yaratmak istiyorsanız mutlaka seçmeniz ihtiyaç duyulan bir model bulunduğunu söyleyebiliriz. Çim çitlerin yapım aşamasında yapay çim kullanılmaktadır. Yapay çim yerine doğal çim kullanabilir miyiz? Diye soranlar için naturel çimi Çitmerkezi olarak pek tavsiye etmiyoruz.

Yapay çim kullandığınız süre her mevsim çimenlerin yeşil kalması mümkün olacaktır ve çim çitlerin bir çok avantajı da vardır. Sık sık bakım yapmış oldurmanızı gerektirmeyen, toz tutmayan, kolayca temizlenebilen mükemmel bir yapıya sahiplerdir. Bahçe teli yapmış oldurmak isteyen müşterilerimizin ilk düşündüğü modellerden biri olduğunu gönül rahatlığıyla söylememiz mümkün olacaktır.

Tel çit modellerinden bir diğeri de fazladan güvenlik sağlamak için yapmış oldurılan jiletli tellerdir. Jiletli teller de kendi içerisinde bazı kısımlara ayrılmaktadır. Karar verdiğiniz vakit, bahçenize veya başka bir mülkünüze hangi modelin daha uygun olacağına birlikte karar verebiliriz.

Bahçenize yada herhangi bir arazinize jiletli tel yaptırırsanız, herhangi birinizin bahçenize girmesinin önüne de ne olursa olsun geçmiş olursunuz. Caydırıcılık diyince akla ilk gelen tel jiletli tellerdir. Jiletli teller gibi yüksek güvenlik sağlamada kullanılan bir öteki tel dikenli tellerdir. Dikenli teller jiletli tellere göre daha uygundur. Jiletli teller de dikenli tellere bakılırsa daha tehlikelidir.

Galvanizli olan bahçe telleri,
Elektrikli bahçe telleri,
PVC kaplı tel çitler
Ve daha pek çok model, ÇitMerkezi ile hizmetinizdedir.