Dikenli Tel Fiyatları

Dikenli Tel Fiyatları

Dikenli Tel Fiyatları
Dikenli tel fiyatları ve dikenli tel hakkında merak ettikleriniz için en doğru yerde olduğunuzu belirtmek isteriz. Çitmerkezi firması olarak size her konuda yardım etmek için her an hazırız.

Dikenli teller, kabloya benzeyen tellerdir. Diğer tellerle kıyaslandığında çok daha uzun şekilde kullanılabildiğini söylememiz mümkündür. Tellerin kullanım alanı da oldukça geniştir. Ham maddesi bakır ve demir olan dikenli telleri, yüksek güvenlik sağlamak amacıyla her an kullanabilmeniz mümkündür.

Ham maddesi demir olan teller, daha uzun ömürlü olmaktadır. Aynı zamanda da çok daha dayanıklıdırlar. Paslanmaz çelikten üretildikleri için sıhhat açısından da bir problem teşkil etmemektedirler.

Evinize, bahçenize veya herhangi özel bir mülkünüze dikenli tel yaptırmak istiyorsanız, esas amacınız güvenliği sağlamak olmalıdır. Müşterilerimiz dikenli telleri dekorasyon fakatçlı değil, yüksek güvenlik sağlama amacıyla tercih etmektedirler.

Dikenli Tellerin Özellikleri nedir?
Dikenli tellerin, sizi cezbedecek bir çok özelliği bulunmaktadır. Derhal sizlere bu özelliklerin neler olduğundan bahsetmek istiyoruz.

Renkleri genelde gri veya yeşildir,
Montajının uzman kişiler tarafınca yapılması gerekmektedir,
dilerseniz tekli olarak dilerseniz de direkli şekilde tel çektirebilmeniz mümkündür,
Dikenli tellerin aralıklarını da siz belirleyebilirsiniz,
Sağlam ve dayanıklıdırlar,
Herhangi bir paslanma durumu olmayacaktır,
Uzun ömürlüdürler
Bunlar ve daha bir çok özelliği, dikenli teller için söylememiz mümkün olacaktır. Oldukça yüksek güvenlik önlemi sağladığı için, evinize uzakta olan bir yere dikenli tel çektirdiğinizde, gönül rahatlığıyla evinize dönmenizi tavsiye edebiliriz.

Bahçenizin veya tarlanızın hiç fark etmez, çevreının dikenli tellerle çevrili bulunduğunu bilen kişiler, midealnüze girmeye teşebbüs etmeyecektir. Özelliklerinde de bahsettiğimiz gibi telleri online alışveriş sitemizden de sipariş verseniz, ne olursa olsun uzman birinin takması gerekmektedir. Aksi takdirde ciddi yaralanmalarla karşılaşmanız söz konusu olacaktır.

Dikenli teller yüksek güvenlik elde eden tellerdir. Genel olarak jiletli tellerle de karıştırılabilmektedir. Jiletli tel, dikenli telden çok daha yüksek güvenlik sağlar. Jiletli telin, birine zarar vermesi daha yüksek bir ihtimaldir. Güvenlik amacıyla tel yapmış oldurmak istediğinizde, yüksek bir güvenlik sağlamak için bu iki türü seçebilirsiniz.

Özellikle de değerli eşyalarınızın olduğu, evinizden uzakta olan mülklerinizi tam anlamıyla korumak isterseniz, kesinlikle bu telleri tercih etmelisiniz.

Dikenli Tellerin Kullanım Alanları nelerdir?
Dikenli tel fiyatları diye araştırma icra ettiğinızda, göreceğiniz ilk şeylerden biri, bahçenize tel yaptırmak istediğinizde, öncelikli amacınızın ne olduğu olacaktır.

Yüksek bir güvenlik mi sağlamak istiyorsunuz? Ortalama bir şeyler işinizi görür mü? Amacınız mahremiyet sağlamak mı? Dekoratif fakatçlı bir şeyler mi düşünüyorsunuz? Hem dekoratif olsun bununla beraber güvenliğimi sağlasın diye mi düşünüyorsunuz? Bu sorulara tam anlamıyla bir yanıt verip, tel modelinizi seçebilirsiniz.

Seçiminizi dikenli telden yana kullandıysanız, amacınız sınır belirlemek ve yüksek bir güvenlik sağlamaktır.

Parklarda,
Bahçelerinizi korumak için,
Yolların kenarlarında,
Sitelerde,
Villalarda,
sanayi bölgelerinde,
Askeri bölgelerde,
Özel mülklerde
Ve daha pek çok yerde dikenli tel kullanılmaktadır. Tel taktırdığınız süre, olabilecek tüm eylemlere karşı, karşı tarafı yıldırmış olacaksınız. Caydırıcı bir özelliği bulunduğunu söylememiz gayet mümkündür. Oldukca sık tercih edilen bir tel türüdür çünkü amacına en iyi şekilde hizmet etmektedir.

Dikenli Tel Fiyatları Hangi Aralıktadır?
Dikenli tel fiyatları diye bir arama yaptığınız vakit, fiyatları şu adı altında bir rakam görmeniz söz konusu olmayacaktır. Her şeyde olduğu şeklinde tellerin tutarlarında da fiyatı etkileyen bazı unsurlar bulunmaktadır. Çitmerkezi olarak sizlere bu unsurlardan şu demek oluyor ki anlatmak isteriz. Böylece sizler de aklınızda herhangi bir şey varsa, daha somut bir hale getirebilirsiniz.

Kullandığınız telin ölçüleri fiyatları etkileyen unsurlardan biridir. çok büyük bir araziniz var ise ve çevreını dikenli telle çevirmek istiyorsanız, daha yüksek bir sayı ödemeniz daha olası bir durumdur. Diğer yandan park ve bahçe şeklinde daha ufak alanlar için averaj bir fiyat ödersiniz.

Seçtiğiniz telin kalitesi de fiyatları etkilemektedir. Daha kaliteli bir tel seçimi yapmanız demek, teli uzun süreler kullanmanız anlamına gelir. Averaj kaliteye sahip bir tele göre yüksek kalite bir tele daha fazla fiyat ödesiniz.

Seçtiğiniz telin yapımında paslanmaz çelik kullanıldıysa, tel paslanmadan daha dayanıklı şekilde olacağı için, bu unsur da fiyatları etkileyecektir. Son olarak da telin oranları fiyatı etkisinde bırakır.